17 Mayıs 2013 Cuma

Samsun ve İstanbul Veteriner Sağlık Meslek Liseleri Mezunlar Buluşmaları

   1993 yılında liseye ilk başladığım  ve bir dönem okuduğum Samsun Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nin hayatımda önemli bir yeri vardır. 

   Değerli müdürüm Mustafa Aydın ve kıymetli öğretmenlerim Mehmet Bilgin, Sebahattin Hafızoğlu'nun, ayrıca diğer hocalarımın, hafızamda değerli hatıraları vardır. 

   Özellikle, sebepsiz yere, canım sıkıldığından, bahçedeki jetonlu, turuncu telefon kulübesine tekme attığım için, Mehmet Bilgin hocamdan yediğim okkalı tokadı kolay kolay unutamam :-) 

   Nice hoş anılar paylaştığım sınıf arkadaşlarımı burada tek tek saymam epey uzun sürer. Ancak hepsini çok özledim. O günler gözümde tütüyor. Bu mezunlar buluşmasında bulunmayı çok isterdim. Ancak uzaklık nedeniyle bu mümkün değil. Umarım katılanlar için hoş anılar yaşatan bir etkinlik olur.


   Samsun Veteriner Lisesi'nden yatay geçiş yaparak geldiğim ve iki buçuk yıl okuduğum, 1996'da mezun olduğum İstanbul Selimiye Veteriner Lisesi de pilav günü yapacak. 

   Bir hafta sonra gerçekleşecek bu güzel etkinlik için, Rahmi Taşçı ve diğer okuldaş arkadaşlarım, yoğun bir heyecan ve çaba içindeler. Yazık ki, aynı nedenlerle bu pilav gününe de gitmekten mahrum kalacağım. 

   Selimiye Lisesi'nin yakın zamanda yıkılacağını duydum. Hayatımdaki en önemli mekanlardan biri olan lisemi, dünya gözüyle son kez görmek isterdim ancak nasip değilmiş.     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder