22 Ekim 2012 Pazartesi

Meryem'in 23 Nisan Anaokulundaki Eski Öğretmenini Ziyareti

Sevgili kızım Meryem, birkaç defadır eski anaokulunu ve öğretmenini özlediğini söylüyordu. Batman 23 Nisan Anaokulu'na uğrayarak Bilgay Menekşe öğretmeni ve sınıfını ziyaret ettik ve bugünün anısını fotoğrafladık.




16 Ekim 2012 Salı

Sabahçı Devredeki Kardeş Sınıfımız: 7-G




 


 

Sınıfımızdaki Panomuzun Durumu

(1)
Sınıfımızdaki panoyu ilk hafta hazırladım. Bir ay kadar herhangi bir zarar görmeden kaldı.

(2)
Bir gün geldim baktım ki, sınıfımızı paylaştığımız sabahçı devredeki 7-G sınıfındaki bir öğrenci panomuzu tahrip etmiş. Bu sebepsiz zarara üzüldüm doğrusu.

(3)
Panoyu tekrar düzenlemeyip yırtık halde bıraktım ki, belki olaya neden olan öğrenciler görünce üzülür, diye düşündüm. Yanılmıştım, ertesi gün sınıf panomuz iyice yırtılmıştı.

(4)
Baktım olmuyor, panoyu tamamen boşalttım.

(5)
Ve öğrencilerimin resimlerinden yaptığım bir seçkiyle panomuzu tekrar donattım.

(6)
Bugün sabahçı devremizdeki 7-G sınıfına son derslerinde uğradım. Panonun yırtılması sorunumuzu konuştuk. Hemen hepsi de bu olaya üzüldüklerini belirttiler. Son derece saygılı, dürüst, temiz ve çalışkan öğrencilerden oluşuyormuş 7-G sınıfı. Bu tür bir sorunla tekrar karşılaşmayacağımıza dair bana teminat verdiler. Bu vesileyle hepsine teşekkür ediyorum.
 

11 Ekim 2012 Perşembe

Hayata Atılan Öğrencilerim: Hüseyin Zengin

2003 yılında, Batman Sakarya İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başladığımda 4/G sınıfında okuyan ve iki sene boyunca öğretmenliğini yaptığım Hüseyin Zengin şu sıralar askerliğini Van Gevaş'ta jandarma komando olarak yapıyor. O ilk öğretmenlik heyecanını yaşadığım zamanlarda, dürüst, efendi, ağırbaşlı birisi olarak tanıdığım değerli öğrencim Hüseyin'e hayırlı tezkereler diliyorum.
2005 yılı

2012 yılı