25 Mayıs 2012 Cuma

Batman Ticaret Meslek Lisesi Gazetesi: Bilanço

Geçenlerde, Batman Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Bilanço Gazetesi" elime geçti. İlgi ve beğeniyle okudum. Emeği geçenleri bu güzel çalışmaları nedeniyle tebrik ederim.


22 Mayıs 2012 Salı

Batman 50.Yıl İlköğretim Okulu Dergisi: Nergis

Bugün teneffüste öğretmenler odasında çay içerken bir öğrenci yanıma gelerek, bana okullarında çıkardıkları dergilerini tanıttı. Nergis Dergisi ile böyle tanıştım. Eve geldiğimde ilgiyle okudum. 50.Yıl İköğretim Okulu'nun yayın organı olan bu özenli çalışmanın içinde, birbirinden güzel şiirler, kompozisyonlar, karikatürler ve yazılar vardı. Bu vesileyle sayın okul müdürü ve derginin imtiyaz sahibi Hacı Özgür'ü ve tüm yayın ekibini içtenlikle kutlarım.


21 Mayıs 2012 Pazartesi

Sınıfımızın Matematik Proje Ödevleri

2/F sınıfı olarak, matematik dersimizde proje ödevi olarak verdiğimiz "Çarpım Tablosunu Karton Üzerine Hazırlama" görevini  başarıyla gerçekleştiren öğrencilerimi tebrik ediyorum. Ödevlerini istek ve gayretle, hem de tek başlarına, yardım almadan yaptıkları  için tüm öğrencilerime teşekkür ediyorum.

Her grubun fotoğrafının altına hangi notu aldıklarını yazdım. Ancak belirtmek isterim ki, not için sadece kartonu güzel hazırlamak yetmiyordu. Çarpım tablosunu ezberlemiş olmak da önemli bir kriterdi. 
'5' alan öğrenciler 

'4' alan öğrenciler 

'3' alan öğrenciler 

'2' alan öğrenciler

19 Mayıs 2012 Cumartesi

Üçüncü Matematik Testinin Başarılı Öğrencileri


1. Hüseyin Menekşe (24 Doğru - 0 Yanlış)

2. Mustafa Sinan Sağdıç (23 Doğru - 1 Yanlış)

3. Caner Menekşe (21 Doğru - 3 Yanlış)

4. Hatice Sıla Baraç (21 Doğru - 3 Yanlış)

5. İrem Kağba (21 Doğru - 3 Yanlış)

6. Hicran Kağba (21 Doğru - 3 Yanlış)

7. Fırat Demir (21 Doğru - 3 Yanlış)

8. Mahmut Ali Şahin (20 Doğru - 4 Yanlış)

* Aynı doğru cevap sayısına sahip öğrencilerin sıralamasında, test kağıdını önce getirme kriteri baz alınmıştır.

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Bahçede Kitap Okuyan Öğrenciler (VİDEO)

Bahçede kitap okuyan, Batman Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 2/F sınıfındaki değerli öğrencilerimin videosunu, okumanın güzelliğini vurgulamak amacıyla paylaşıyorum.

11 Mayıs 2012 Cuma

Fenerbahçeli ve Galatasaraylı Öğrenciler

Ben 2/F'nin öğretmeni olarak Galatasaray taraftarıyım, ancak aşağıda görüldüğü gibi beden dersimize formasını giyerek gelen sınıfımızdaki erkek öğrencilerin büyük çoğunluğu Fenerbahçe taraftarı. Ama hangi takımı tutarsak tutalım, hiçbir zaman centilmenlik ve dostluktan taviz vermeyiz.



6 Mayıs 2012 Pazar

Ressam Öğrencilerimden Uzay Resimleri

Değerli öğrencilerimin yaptığı birbirinden güzel ve etkileyici uzay resimlerini paylaşmaktan gurur duyuyorum. Çocukların bu engin hayal gücü gerçekten takdiri hak ediyor.










2 Mayıs 2012 Çarşamba

Kültür Edebiyat Kulübümüzün Başarılı Öğrencileri (VİDEO)

Kültür Edebiyat Kulübü etkinliklerimizde, güzel masal ve hikaye çalışmaları yapan öğrencilerimizin fotoğraflarını ve videosunu paylaşmak istedim. Hepsini tebrik eder, başarı ve gayretlerinin devamını dilerim.
Soldan Sağa, Ayaktaki Öğrenciler: Kevser Kutlu, Semanur Gülçek, Hamza Uğur Uğran, Sude Cemre Genli, Beyza Yaman, Şeyda Nur, Merve Atmaca, Kevser Bulut.
Soldan Sağa, Oturan Öğrenciler: İlknur Ok, Gökçe Sıla Ömray, Zeynep Şimşek, Berivan Akay, Feyza Hamidi, Ecesu Yapıcı, Dila Yiğit, İrem Kılıç.

Kültür Edebiyat Kulübümüzün Başkanı Beyza Yaman aşağıdaki kısa videoda arkadaşlarını tebrik ediyor.