23 Eylül 2011 Cuma

Başarılı Resim Çalışmalarımız



Ayşe MENEVŞE
***


Mustafa Sinan SAĞDIÇ
***



Tuana ARİCA
***

İrem AYDIN
***

                           İrem KAĞBA                                      

16 Eylül 2011 Cuma

Merhaba



   Merhaba,
   1 / F sınıfı olarak 2010-2011 eğitim öğretim sezonunu çok güzel bir şekilde geçirdik. Okuma yazma öğrenmenin keyfi kadar güzel ne olabilir? Artık, yeni bilgilerle donanmaya, kendimizi her yönden geliştirmeye,  toplumumuz için faydalı bireyler olarak yetişmeye hazırız. 
   Biz büyüdük, ikinci sınıftayız artık. Geçen yıla nazaran daha çok çalışıp, keyifle okula geleceğiz. Hem eğleneceğiz, hem öğreneceğiz.
   Bundan sonra bu blogda sınıfımızın birçok güzelliğini, faaliyetini, çalışmasını paylaşacağız. 
   Haydi bakalım, hayırlısı...

Resim Dersinde Çalışırken (VİDEO)



Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında, 1/F sınıfındayken, okulun son günlerinde bir resim dersinde, sessizce çalışıyoruz.

Birinci Sınıfın Birincisi


Hüseyin MENEKŞE

   Birinci sınıfta bütün öğrencilerimden çok memnundum. Hepsi de pırıl pırıl temiz, sevecen, çalışkan ve saygılı olan öğrencilere sahiptim doğrusu. Bu nedenle pek zorluk çekmedik ve başarılı bir şekilde okumayı, yazmayı öğrendik. Okuduğumuzu anlama ve anlatmakta, duygu ve düşüncelerimizi ifade etmekte önemli mesafeler kat ettik. Rakamlarla tanışma, toplama ve çıkarma işlemleri yapmakta sorun yaşamadık.
   İlk senemiz için memnun kaldığım diğer birçok öğrencimden önümüzdeki zamanlar içinde bahsedeceğim. Ama bugün 1/F sınıfı birinciliğine hak kazanan Hüseyin Menekşe'den kısaca bahsetmek istiyorum. Hüseyin çok dikkatli bir öğrencidir. İlk dönemde sınıf başkanlığımızı da o yürüttü. Ders esnasında ben konuyu anlatırken pürdikkat beni dinler, diğer hiçbir şeyle ilgilenmez. Okumayı çok kısa bir zaman içinde söktü ve istikrarlı bir şekilde okuma hızını artırdı. Kimi zaman bana konularımızla alakalı ilginç sorular yönelterek dersi renklendirir Hüseyin. El yazısı konusunda istediğim seviyeye ulaşamadı ama kendini geliştirmeyi sürdüreceğine eminim. Tebrikler Hüseyin.